romana english
Cesab

Despre noi

Despre noi

 

PARTENERUL TAU DE INCREDERE
 
Firma Vecar Om Est activeaza pe piata de profil din anul 2006 si are ca principal domeniul de activitate repararea masinilor – mai exact utilajelor de transportat si ridicat marfa. Ca activitate secundara societatea are comercializarea acesto utilaje precum si a pieselor de schimb si consumabilelor pentru acestea.
 
In primii cinci ani de activitate firma Vecar Om Est a fost dealer al marcii OM, cunoscuta ca facand parte din grupul Kyon, al doilea ca pozitie in ierarhia brand-urilor de stivuitoare din intreaga lume. Ca urmare a reorganizarilor intreprinse in cadrul grupului in anul 2011 firma Vecar Om Est a fost nevoita sa isi incheie parteneriatul cu firma OM si sa se indrepte catre o alta marca de acelasi nivel. Respectand exigenta profesionalismului si a tehnologiei, firma Vecar Om Est a incheiat parteneriatul cu firma CESAB Material Handling, parte a grupului Toyota primul grup in ierarhia mai devreme mentionata. Brandul Cesab cu o istorie de peste 70 de ani in domeniul stivuitoarelor, este printre putinele companii care a inovat, aducand pe piata o tehnologie si un design cu adevarat indraznet si revolutionar. Castigator al premiului IF pentru design in anul 2000 pentru gama de produse Drago 250. Castigatorilor li se permite sa aplice o eticheta cu logo-ul IF, eticheta care inseamna proiectarea de produse remarcabile.
               
Ca furnizor de solutii pentru aplicatiile clientilor, Vecar Om Est manifesta un interes sustinut spre dezvoltarea parteneriatelor cu firme cu prestigiu international, spre extinderea gamelor de produse, a retelei de sedii proprii si de personal specializat. Cu o arie de acoperire nationala, reteaua de centre service autorizate Vecar Om Est asigura interventii prompte, cu un nivel inalt de profesionalism. Cele 4 centre de service autorizate dispun de un personal cu o experienta considerabila, dobandita sistematic in cadrul cursurilor de pregatire si trainingurilor organizate deopotriva de partenerul CESAB si de specialistii din cadrul firmei.
               
Expertiza resurselor umane este dublata de disponibilitatea pe stoc a pieselor de schimb pentru toata gama de produse din oferta curenta. De asemenea, trebuie mentionat ca garantia reparatiilor in reteaua de centre service este de 3 luni de zile pentru piesele inlocuite si pentru manopera aferenta lucrarilor de reparatie.
               
Vecar Om Est se afla in 4 orase din tara: Timisoara, Satu Mare, Slatina si Floresti jud. Prahova, acolo unde colaborarile cu clienti precum Continental Automotive, Pirelli Tyres, Michelin Romania ne-au au necesitat prezenta noastra permanenta. Atfel spus, SUNTEM PREZENTI ACOLO UNDE AVETI NEVOIE DE NOI! 

Newsletter


 

Galerie foto

Vecar
Vecar
Vecar

Vecar OM EST


300517 Timisoara - Romania
Str. Calea Sagului, nr. 171
OP Timisoara 10, C.P 820

Tel./ Fax: +40. 256. 224. 470, +40. 256. 224. 475
Email. office@vecar-omest.ro - pentru oferte comerciale
service@vecar-omest.ro - pentru solicitari de service si piese de schimb
440098 Satu Mare- Romania (punct de lucru)
Str. Grigore Ureche nr 41/A


Tel./ Fax: +40. 261.770. 330, +40. 261. 770. 331
Email. office@vecar-omest.ro - pentru oferte comerciale
servicesm@vecar-omest.ro - pentru solicitari de service si piese de schimb

Web design by Royalty
Utilaje de ridicat