romana english
Cesab

NOILE GAME CESAB OFERĂ O SPORIRE A PRODUCTIVITĂȚII

NOILE GAME CESAB OFERĂ O SPORIRE A PRODUCTIVITĂȚII
2016-12-12
Cesab a lansat noile game de motostivuitoare Cesab P113 pentru paleți acționate electric, de elevatoare Cesab 110 și S110S cu o productivitate mai mare, ergonomie îmbunătățită și siguranță superioară aflate la baza designului lor.
 
Având ca scop îmbunătățirea eficienței operaționale, reducerea manipulării manuale și creșterea siguranței operatorului și a sarcinii, modelul Cesab P113 este ideal pentru manipularea bunurilor pe platformele camioanelor, pe liniile de producție, în depozite și în magazine de desfacere cu amănuntul.
 
Elevatoarele Cesab S110 și S110S sunt construite în scopul de a transporta sarcini pe distanțe scurte, pentru stivuirea pe înălțimi de ridicare mici și pot fi utilizate  ca mese de lucru ergonomice reglabile în înălțime pentru operațiile de culegere și sortare. Modelul Cesab S110S este echipat cu brațe de suport portante.
 
Modelele Cesab P113, Cesab S110 și Cesab S110S oferă o experiență de manevrare mai eficientă prin îmbunătățirea conducerii cu caracteristica de viteză foarte lentă. Dacă maneta de comandă este blocată și într-un spațiu restrâns în care nu poate fi manevrată cu ușurință, operatorii pot mișca motostivuitorul la o viteză foarte mică cu maneta de comandă în poziție complet verticală, în cadrul profilului motostivuitorului, activând modul de funcționare cu viteză foarte lentă.  
 
Modelul Cesab P113 oferă o abilitate puternică de urcare pe pante cum ar fi platformele elevatoare posterioare în camioane și în spațiile de depozitare, făcându-le mai eficiente în timpul acestei operații frecvente. Caracteristica de controlare a mersului în urcuș asigură că motostivuitoarele nu se pot rostogoli înapoi dacă sunt puse în modul de mers înainte, chiar dacă frânele sunt eliberate. Aceasta, împreună cu o bază joasă, împiedică modelul Cesab P113 să lovească picioarele operatorului sau să deterioreze bunurile.
 
Productivitatea este sporită suplimentar prin durata de viață extinsă a bateriei și de caracteristicile proiectate pentru a reduce consumul de energie. Acestea includ modurile de oprire automată și  de inactivitate completă care asigură utilizare de energie zero atunci când motostivuitorul nu este în folosință.
 
Controlul simplu, intuitiv, al manetei de comandă include accesul ușor la toate funcțiile manetei cu oricare mână. Firmele pot programa modelele P113, Cesab S110 și Cesab S110S cu setări de funcționare personalizată, cu până la 10 profiluri de operatori și 100 coduri pin, asigurându-se astfel că motostivuitoarele sunt configurate pentru utilizare sigură și corespunzătoare de către fiecare din operatorii lor.
                                       
Modelele Cesab P113, Cesab S110 și Cesab S110S emit niveluri foarte reduse de zgomot, contribuind la un mediu mai liniștit și mai confortabil pentru operatori, colegii de muncă și vizitatorii locației. Dimensiunea lor compactă asigură productivitate și manevrabilitate ridicate chiar și în spații restrânse, permițând acestor motostivuitoare să înlocuiască transpaleții manuali și să preia efortul în locul operatorului în multe situații și să reducă riscul de accidentări la manevrarea manuală.
 
Un motor pe CA, cu magnet permanent, fără necesitatea de întreținere, este o altă caracteristică nouă care oferă o mai mare siguranță în exploatare pe lângă încărcarea inteligentă a bateriei și o durată viață mai mare a bateriei. 
 
Un încărcător încorporat și bateriile care nu necesită întreținere asigură o experiență de încărcare a bateriei cu ușurință și un timp de operare mai lung cu modelele Cesab P113, Cesab S110 și Cesab S110S. Modelul Cesab P113 oferă de asemenea un încărcător opțional în cadrul vehiculului pentru utilizare în spatele camioanelor de livrare.
 
Ton de Hollander, Manager Produse de Marketing, Cesab Material Handling Europe a spus: "Modelele Cesab P113, Cesab S110 și Cesab S110S oferă un pas semnificativ înainte al productivității pentru operațiile de transport orizontal, încărcare și descărcare. Proiectate și construite mai bine, compacte și intuitive în utilizare, ambele motostivuitoare vor ajuta clienții să-și reducă operațiile de manipulare manuală, să îmbunătățească siguranța și să creeze o experiență de utilizare mai confortabilă și ergonomică pentru utilizatori. "
 

Newsletter


 

Galerie foto

Vecar
Vecar
Vecar

Vecar OM EST


300517 Timisoara - Romania
Str. Calea Sagului, nr. 171
OP Timisoara 10, C.P 820

Tel./ Fax: +40. 256. 224. 470, +40. 256. 224. 475
Email. office@vecar-omest.ro - pentru oferte comerciale
service@vecar-omest.ro - pentru solicitari de service si piese de schimb
440098 Satu Mare- Romania (punct de lucru)
Str. Grigore Ureche nr 41/A


Tel./ Fax: +40. 261.770. 330, +40. 261. 770. 331
Email. office@vecar-omest.ro - pentru oferte comerciale
servicesm@vecar-omest.ro - pentru solicitari de service si piese de schimb

Web design by Royalty
Utilaje de ridicat