romana english
Cesab

CESAB LANSEAZĂ GAMA R300 DE MOTOSTIVUITOARE DE MARE CAPACITATE CU CATARG RETRACTABIL

CESAB LANSEAZĂ GAMA R300 DE MOTOSTIVUITOARE DE MARE CAPACITATE CU CATARG RETRACTABIL
2016-12-12
Capacitatea reziduală mare, un catarg de nouă generație cu stabilitate sporită a acestuia, vizibilitate mai bună și o înălțime mai mică a catargului restrâns vor face ca noua gamă de motostivuitoare Cesab R300 cu catarg retractabil să fie un atu valoros în operațiunile cu ritm alert, în special atunci când sarcini mai grele sunt ridicate la înălțime.
Proiectate pentru a fi unele dintre cele mai productive, avansate ergonomic și sigure motostivuitoare cu catarg retractabil de pe piață, gama Cesab R300 include modelele R314, R316, R318, R320 și R325, toate oferind o capacitate mare și un set de caracteristici care permit eficiență și rezistență oriunde sunt necesare, manipulând chiar și cele mai grele sarcini la viteze mai mari de ridicare.
 
Cu capacități crescute și înălțimi de ridicare la fiecare model, inclusiv o înălțime maximă de ridicare de 13 metri la modelele R318, R320 și 325, gama Cesab R300 oferă ridicare și coborâre mai rapidă, dar în același timp și o trecere lină de la ridicare liberă la ridicare principală fără a încetini. Performanța Standard Optimizată a Motostivuitorului (OTP) include controlul optimizat al virajelor, controlul optimizat al razei de acțiune și viteză optimizată atunci când catargul este extins. Cu opțiunea de control al direcției la 180° și 360° și cu opțiunea unui laser de poziție a furcii, gama Cesab R300 asigură productivitatea într-o gamă largă de aplicații de manipulare a materialelor, precum și siguranță suplimentară a sarcinii și operatorului.
 
Designul robust modular al gamei Cesab R300 include o placă port-furcă deschisă cu o fereastră mare pentru o vedere înainte mai bună, chiar și atunci când placa port-furcă se află la nivelul ochilor operatorului. O înălțime mai mică a catargului restrâns permite ca motostivuitorul să opereze chiar și în spații mai înguste. Gama Cesab R300 oferă de asemenea o protecție superioară transparentă opțională fabricată din sticlă întărită laminată de 2 x 8mm pentru a oferi operatorilor o vizibilitate în sus mai bună fără a sacrifica protecția. Există de asemenea opțiunea unui indicator luminos de podea cu LED-uri cu posibilitatea de a alege culorile roșu sau albastru pentru oricare direcție de deplasare.
 
Ergonomia perfecționată este asigurată printr-o platformă reglabilă în înălțime care permite ca motostivuitorul să fie reglat conform nevoilor fiecărui operator. Ușurința de conducere este sporită prin comenzi foarte sensibile de ridicare, extindere și coborâre, făcând operarea motostivuitorului mai rapidă și mai ușoară. O funcție mai sensibilă de control al direcției asigură o conducere mai rapidă, mai sensibilă, cu patru setări de pre-livrare care permit firmelor să programeze setările de control al direcției pentru fiecare operator în parte.
 
Conducerea stabilă și controlată este obținută prin sensibilitatea îmbunătățită a controlului direcției motostivuitoarelor din gama Cesab R300, ceea ce permite conducătorilor să manevreze motostivuitorul cu și mai multă eficiență. Comanda progresivă a controlului direcției, în funcție de viteza de conducere, permite operatorilor să manevreze gama Cesab R300 cu ușurință într-o varietate de situații, de la manevrarea la viteze mai mici, până la manevrarea mai eficientă pe distanțe mai lungi.
 
Noul design de șasiu al gamei Cesab R300 oferă o experiență mai plăcută, mai confortabilă pentru operatori de-a lungul unei ture de lucru, cu un scaun nou perfecționat, cu pernă textilă. Colțul stâng ranforsat al scaunului ajută la reducerea uzurii cauzate de operatorii care se dau jos de pe scaun când ies din motostivuitor. Un design îmbunătățit al pedalei de accelerație înseamnă că nu este nevoie ca operatorii să-și ridice picioarele atunci când conduc.
 
Opțiunile de schimbare rapidă a bateriei contribuie și mai mult la eficiența operațiilor și minimizarea timpului de oprire.
 
Ton de Hollander, Manager Produse de Marketing, Cesab Material Handling Europe, a spus: "Pentru operații mai rapide, mai sigure și mai productive de manipulare a materialelor, îndeosebi în situațiile cu ritm foarte alert în care sunt implicate manevre la înălțime și sarcini mai grele, gama Cesab R300 asigură o soluție rezistentă, sigură și avansată ergonomic."
 

Newsletter


 

Galerie foto

Vecar
Vecar
Vecar

Vecar OM EST


300517 Timisoara - Romania
Str. Calea Sagului, nr. 171
OP Timisoara 10, C.P 820

Tel./ Fax: +40. 256. 224. 470, +40. 256. 224. 475
Email. office@vecar-omest.ro - pentru oferte comerciale
service@vecar-omest.ro - pentru solicitari de service si piese de schimb
440098 Satu Mare- Romania (punct de lucru)
Str. Grigore Ureche nr 41/A


Tel./ Fax: +40. 261.770. 330, +40. 261. 770. 331
Email. office@vecar-omest.ro - pentru oferte comerciale
servicesm@vecar-omest.ro - pentru solicitari de service si piese de schimb

Web design by Royalty
Utilaje de ridicat