romana english
Cesab

History

History

 Vecar Om Est face parte dintr-un grup de firme internaționale cu sediul principal situat în Italia. Compania „mamă”, Vecar SRL din Italia, s-a înființat în 1985, în calitate de distribuitor exclusiv al OM Pimespo, acumulând până în ziua de azi mai mult de 25 de ani de experiență in afacerile cu stivuitoare.

Între 2005 şi 2006, în colaborare cu OM, s-au format noi unităţi de distribuţie: OMV Polska sp.zo.o în Polonia şi Vecar OM Est srl în România.
 
Vecar Om Est din România a avut sediul principal în Satu Mare, nu departe de graniţa cu Ungaria, până în anul 2009, moment în care, în urma reorganizării companiei, ne-am mutat la Timişoara, cel mai dezvoltat oraş din regiunea de vest a României. Până în 2010, împreună cu compania „mamă” din Italia, am fost distribuitorul exclusiv al OM Pimespo, dar din cauza unor reorganizări am fost nevoiţi să punem capăt acestei relaţii de parteneriat şi să încheiem una nouă cu Cesab Material Handling. Aveam nevoie de un brand similar cu filozofia şi standardul nostru de calitate, iar Cesab, ca parte a Grupului Toyota, cunoscut pentru nivelul ridicat de calitate, a fost brandul cu care ne-am identificat cel mai bine.
 
Experienţa îndelungată a Vecar în relaţiile cu cei mai exigenţi clienţi a fost transferată la nivel local – această experienţă reiese din structura, filozofia şi organizarea companiei Vecar Om Est. Datorită filozofiei pe care o implementăm, am semnat parteneriate pe termen lung cu nume precum: Electrolux Romania, Continental Automotive Product, Pirelli Tyres Romania, Michelin Romania, TRW Automotive Safety Sistem, Frigoglass Romania, Cord Romania, MW Romania, Smithfield Prod, Drm Draxlmaier, Eurocooper şi alte companii.
 
În prezent ne mândrim cu patru centre de service autorizate, deservite de un personal cu experienţă vastă, dobândită sistematic prin cursuri de pregătire şi training-uri, dar expertiza resurselor umane este dublată de disponibilitatea pe stoc a pieselor de schimb pentru toată gama de produse din oferta curentă.
 
DE CE SĂ APELAŢI LA NOI?
 
•             pentru că dispunem de o experienţă de 25 de ani în domeniu în cadrul grupului
•             pentru experienţa vastă în gestionarea echipamentelor din flotă
•             pentru că suntem singurul distribuitor important de stivuitoare pe teritoriul României care poate să vă ofere o gamă completă de soluţii tehnice, luând în considerare doar cel mai bun produs pe segmentul dorit, indiferent dacă aparţine sau nu de brandul pe care îl reprezentăm.

 

Newsletter


 

Galerie foto

Vecar
Vecar
Vecar

Vecar OM EST


300517 Timisoara - Romania
Str. Calea Sagului, nr. 171
OP Timisoara 10, C.P 820

Tel./ Fax: +40. 256. 224. 470, +40. 256. 224. 475
Email. office@vecar-omest.ro - pentru oferte comerciale
service@vecar-omest.ro - pentru solicitari de service si piese de schimb
440098 Satu Mare- Romania (punct de lucru)
Str. Grigore Ureche nr 41/A


Tel./ Fax: +40. 261.770. 330, +40. 261. 770. 331
Email. office@vecar-omest.ro - pentru oferte comerciale
servicesm@vecar-omest.ro - pentru solicitari de service si piese de schimb

Web design by Royalty
Utilaje de ridicat